Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Μαγική βραδιά

Τετάρτη, 28 Δεκέμβριος 2005 21:29

Ζήσαμε μοναδικές στιγμές. Γνωρίσαμε την αποθέωση, μια ζεστή αγκαλιά και ένα θερμό χειροκρότημα, ανταμοιβή για την προσπάθεια χρόνων που καταβάλλουμε. Φαίνεται πως το 2005 ήταν χρονιά… Ολυμπιακού για την ΟΣΕΚΚ. Γιατί μετά το πιο πετυχημένο “Τρίποντο Αγάπης” της ιστορίας μας, ήρθε μια υπέροχη βραδιά, για να αναδείξει την κοινή διάθεση της ομοσπονδίας και της ΚΑΕ Ολυμπιακός για ευρύτερη συνεργασία.

Στο ημίχρονο του αγώνα των “ερυθρόλευκων” με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα (22/12) πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης ανάμεσα σε παίκτες του ΠΑΣΚΑ Ελλ. Πετρέλαια και το Μαρούσι. Ενας αγώνας, το τζάμπολ του οποίου έδωσε ο Αργύρης Καμπούρης, παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ και σήμερα υπεύθυνος ακαδημιών στον Ολυμπιακό.
Κανείς από τους 10.000 και πλέον φίλους του Ολυμπιακού που ήταν στο ΣΕΦ δεν έφυγε από τη θέση του (αν και ημίχρονο). Κι όχι μόνο αυτό, αλλά με την ιαχή “να ’τοι, να ’τοι οι πρωταθλητές“, απέδωσαν μια ιδιαίτερη, μια ξεχωριστή τιμή, στα παιδιά που ήταν στο παρκέ. Κάθε καλάθι ήταν ευκαιρία για να προσφέρει η εξέδρα το ζεστό της χειροκρότημα στους μπασκετμπολίστες με καρότσι. Ηταν ίσως το καλύτερο δυνατό μήνυμα, για το πρωτάθλημά μας που βρίσκεται προ των πυλών.
Αναμφίβολα δεν ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο ΣΕΦ. Μάς άρεσε, είναι αλήθεια, αυτή η ζεστή ατμόσφαιρα και –πάντα σε συνεργασία με την “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ- λέμε να το ξανακάνουμε. Ελπίζουμε, δε, το παράδειγμα του Ολυμπιακού να ακολουθήσουν κι άλλες ΚΑΕ, έτσι ώστε να μπορέσει το μπάσκετ με καρότσι να γίνει ακόμα πιο γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά και να αναδειχθεί το πασιφανές: Πως το μπάσκετ αρτιμελών και το μπάσκετ με καρότσι είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.