Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Έκλεψαν την παράσταση

Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2005 19:04

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (30/03) το Τουρνουά Μπάσκετ με Καρότσι που διοργανώθηκε στο Ιβανόφειο από το Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού – ΚΑΠΠΑ 2000 σε συνεργασία με την ΟΣΕΚΚ.
Την… παράσταση έκλεψαν οι αθλητές των τεσσάρων σωματείων της ΟΣΕΚΚ που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση (Κένταυρος, ΠΑΟΚ, Αργοναύτες Βόλου, Μέγας Αλέξανδρος), η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης Εβδομάδας Αθλητισμού και Πολιτισμού της Διαφορετικότητας.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ 2000 κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ 2000 και αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Νίκος Μακραντωνάκης, ο κ. Χάρης Παπαγεωργίου αντιπρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, καθώς και ο παραολυμπιονίκης κ. Σίμος Παρτσανιτίδης, οι οποίοι έκαναν τις απονομές. Στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, οι Αργοναύτες Βόλου κατέκτησαν την πρώτη θέση, επικρατώντας με 59-30 του Μέγα Αλέξανδρου. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Κένταυρος που νίκησε στον μικρό τελικό τον ΠΑΟΚ με 59-14.
Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας (29/03): Κένταυρος – Αργοναύτες Βόλου 34-63, Μέγας Αλέξανδρος – ΠΑΟΚ 58-24.