Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Ο ΠΣΑΚ βράβευσε Γιώρα και Ζαραγκότα

Ο ΠΣΑΚ βράβευσε Γιώρα και Ζαραγκότα

Τρίτη, 03 Φεβρουάριος 2009 16:07

Έχουμε κατ’ επανάληψη τονίσει ότι -για εμάς- το μπάσκετ είναι ένα, παρά το γεγονός πως στις δικές μας διοργανώσεις, οι αθλητές μας χρειάζονται και τη βοήθεια των αμαξιδίων τους για να αγωνιστούν. Η πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ τα δύο τελευταία χρόνια να συμπεριλάβει και την ΟΣΕΚΚ, στην εκδήλωσή του έρχεται να ενισχύσει τη θέση μας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, με αφορμή την κοπή πίτας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, βραβεύτηκαν δύο από τους κορυφαίους αθλητές της Ομοσπονδίας μας, ο Βάιος Γιώρας και ο Κώστας Ζαραγκότας. Μια ιδιαίτερα τιμητική στιγμή τόσο για τους αθλητές όσο και για την ΟΣΕΚΚ. Οι βραβεύσεις, μάλιστα, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αξία, από τη στιγμή που ο ΠΣΑΚ επέλεξε να ανοίξει με αυτές τη βραδιά. Τις πλακέτες στους δύο αθλητές έδωσαν ο ΓΓΑ Σταύρος Δουβής και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σοφία Σακοράφα

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έχει τη χαρά να τιμήσει δύο ξεχωριστούς μπασκετμπολίστες. Δύο ανθρώπους που με την αγάπη τους στο άθλημα που υπηρετούμε έχουν γίνει παράδειγμα δύναμης για όλους μας. Ο Βάιος Γιώρας και ο Κώστας Ζαραγκότας είχαν όλες τις προϋποθέσεις για να διαγράψουν λαμπρή καριέρα στον χώρο του μπάσκετ.

Αυτή η καριέρα, όμως, σταμάτησε πρόωρα, άδικα και βίαια. Οι δυο τους όχι μόνο ξεπέρασαν την προσωπική τους περιπέτεια, αλλά βρήκαν τη δύναμη να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο άθλημα που όλοι μας αγαπάμε. Αυτοί ίσως να το αγαπάνε λίγο περισσότερο” ανέφερε στην προσφώνησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣΑΚ, Δημήτρης Κοντός, και συμπλήρωσε: 

Ο Κώστας Ζαραγκότας και ο Βάιος Γιώρας είναι αυτή τη στιγμή ίσως οι κορυφαίοι Έλληνες μπασκετμπολίστες με καρότσι. Ο ΠΣΑΚ τους τιμά για την αγάπη τους στο μπάσκετ, για τη δύναμη της ψυχής τους, αλλά και για το παράδειγμα που μας δίνουν. Κι η τιμή, που βρίσκονται ανάμεσά μας, είναι δική μας. Υποδεχθείτε τους με το πιο ζεστό σας χειροκρότημα γιατί το αξίζουν…”.