Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – “Ημερίδα τιμής”

Πέμπτη, 30 Οκτώβριος 2008 14:03

Στην Καλαμπάκα πραγματοποιείται αύριο η ημερίδα “Ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό – Προϋποθέσεις ένταξης ΑμεΑ”, την οποία συνδιοργανώνει η ΟΣΕΚΚ και η “Συν-ειρμός” ΑΜΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Meeting Μετεώρων. Στην ημερίδα θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, στη μνήμη του Μιχάλη Τσιούκα – είχε διατελέσει μέλος της Εθνικής ομάδας και παίκτης – πρόεδρος των Τρικάλων – ανάμεσα στην Μικτή ομάδα Θεσσαλίας και την Εθνική ομάδα.

Οι παίκτες που θα αγωνιστούν είναι: Για την Μικτή Θεσσαλίας: Παναγιώτης Φιλίππου, Γιώργος Χατζής, Παναγιώτης Τζιμόπουλος, Κώστας Μανώλης, Γιώργος Μπαρτζιώκας, Νίκος Μαλάτος, Βαγγέλης Πλεξίδας, Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης, Βασίλης Τσιονάρας, Γιώργος Ντέμος, Δημήτρης Τσίπρας. Προπονητής της ομάδας ο Γιώργος Χατζής.

Για την Εθνική: Βάϊος Γιώρας, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Άγγελος Διμπιτούζης, Απόστολος Μουμτζόγλου, Βασίλης Κωνσταντινόπουλος, Γιάννης Χαλδαίος, Γιώργος Ζαφειρόπουλος. Προπονητής της ομάδας ο Κώστας Χρόνης.