Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Αμφίρροπες αναμετρήσεις

Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 15:17

Τα παιχνίδια του Νότου συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις έξι αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, για το 16ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΟΣΕΚΚ. Οι Τιτάνες Αχαΐας μετά τη σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου, υποδέχονται τη Δωδεκάνησο. Η ομάδα της Ρόδου μετράει δύο στα δύο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης και παρουσιάζεται πολύ πιο δυνατή σε σχέση με άλλες χρονιές. Στο άλλο ματς, το Μαρούσι αναζητά την πρώτη του νίκη κόντρα στον Αστέρα Ολυμπιακού Χωριού. Ο ΠΑΣΚΑ τέλος, αναμένεται να έχει πιο εύκολο έργο, αφού είναι σαφώς πιο δυνατός σε σχέση με τους Αετούς Κρήτης.

Για τον Βορρά, ο Θεσσαλός υποδέχεται τον Ποντιακό και έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο, ενώ στο Βόλο, οι Αργοναύτες φιλοξενούν τον Άρη και στην Καβάλα, η Ίριδα την Γυμναστική Έν. Τρικάλων “Αστέρας”, σε δύο ματς που έχουν ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Αύριο Γήπεδο Αλκαζάρ (14:00): Θεσσαλός – Ποντιακός (Αθανασόπουλος – Παπαδημητρίου), Σούδας (17:00) Αετοί Κρήτης – ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια (Λέμης – Αρτεμάκη), Καλαμίτσας (18:30) Ίρις Καβάλα – Γυμν. Εν. Τρικάλων “Αστέρας” (Προκοπίου – Στούμπος), Κλειστό Ολ. Χωριού (19:30) Αστέρας Ολ. Χωριού – Μαρούσι (Παπαφωτίου – Μαρκούσης), Κλειστό Απόλλωνα (21:00) Τιτάνες Αχαΐας – Δωδεκάνησος (Αναγνωστοπούλου – Αθανασόπουλος).
Κυριακή Γήπεδο ΕΑΚ Βόλου (14:00) Αργοναύτες Βόλου – Άρης (Καλούτσας – Μόρφης).