Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι – Παίζουμε με Wilson

Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2010 11:18

Η ΟΣΕΚΚ με χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία της με την εταιρία Wilson, με τις μπάλες της οποίας θα διεξάγονται στο εξής οι διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) της Ομοσπονδίας.
Η Wilson, μια εταιρία διεθνούς φήμης, στηρίζει την προσπάθεια των αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο και αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό από την ευγενική χορηγία της μπάλας στο πρωτάθλημα.
Σύντομα, μέσα από ένα πλάνο που από κοινού καταστρώσαμε, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και άλλες δράσεις και μορφές συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούζας, δήλωσε: “Σε μια εποχή που είναι δύσκολη για όλους τους Έλληνες πολίτες, πόσο μάλλον για μια Ομοσπονδία σαν τη δική μας, εμείς δεν μετράμε τόσο το οικονομικό όφελος από τις συνεργασίες που κάνουμε (χωρίς να σημαίνει ότι δεν το υπολογίζουμε), αλλά το γεγονός ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι του αθλητισμού αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας. Στα πρόσωπα των ανθρώπων της Hypersports βρήκαμε καλούς φίλους και είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η απαρχή μιας πολυετούς σχέσης”.

Εκ μέρους της εταιρίας Hypersports, που αντιπροσωπεύει τη Wilson στην Ελλάδα, ο κύριος Σταύρος Αδαμαντίαδης τόνισε: “Η Hypersports με χαρά δέχθηκε την πρόταση να αναλάβει τη χορηγία της μπάλας στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, όχι γιατί προσδοκεί σε διαφήμιση τού προϊόντος της, αλλά γιατί θέλει να συμβάλλει, προσθέτοντας ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα που οι άνθρωποι της ΟΣΕΚΚ χρόνια τώρα χτίζουν.

Είμαστε ευτυχείς που κι εμείς γίναμε μέρος αυτής της προσπάθειας και καλούμε όποιον έχει τη διάθεση της προσφοράς να έρθει στην… παρέα μας.

Η Hypersoprts έχει βασικό μέλημα τη συνδρομή ανθρώπων και συνόλων, που η δράση τους ξεπερνά το αμιγώς αθλητικό κομμάτι και αγγίζει πιο ευαίσθητες χορδές της κοινωνίας μας. Σύντομα θα υπάρξουν ανάλογες κινήσεις, που θα επιβεβαιώσουν αυτό που σήμερα λέμε”.