Ξανά ανάλυσέ το

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι, επιλέξαμε να μην προβάλλουμε τις ανάγκες μας ως… όπλο, να μην κυριαρχήσει η γκρίνια και η μιζέρια τον χώρο, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε, κόντρα σε αντιξοότητες, αποκλεισμούς, αδιαφορία.

Θελήσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης όλων όσων ασχολούνται με τον χώρο του αθλητισμού με αναπηρία. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ελπίζοντας πως αυτή μας η στάση δεν θα εκληφθεί ως αδυναμία.

Αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα, ουδέποτε διεκδικήσαμε κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί θα πρέπει (;) να οδηγηθεί σε μαρασμό ο χώρος. Αποφεύγουμε τις κραυγές, όμως με 60% μείωση στην πενιχρή επιχορήγηση που παίρνουμε, είναι αδύνατον να οργανώσουμε πρωτάθλημα, κύπελλο, να συντηρήσουμε τη δύναμη των σωματείων, να ανταποκριθούμε στις ανελαστικές μας δαπάνες.

Έτσι κι αλλιώς ουδέποτε η ΟΣΕΚΚ ήταν… δαπανηρή ομοσπονδία. Ουδέποτε διαχειριστήκαμε πακτωλό χρημάτων. Ως εκ τούτου, καλούμε όσους έχουν την ευθύνη της κατάρτισης του προϋπολογισμού να επανεξετάσουν τη χρηματοδότηση του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.