Νότιος όμιλος

Ο ΠΑΣΚΑ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι με τους Αετούς Κρήτης, κάτι το οποίο φαίνεται άλλωστε και από το σκορ του αγώνα. Στο δεύτερο παιχνίδι του αγώνα, η Δωδεκάνησος επικράτησε εντός έδρας του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά: 
ΠΑΣΚΑ “Ελλ. Πετρέλαια” – Αετοί Κρήτης 79-05 (40-00)
Διαιτητές
: Σέρρας Μ. – Σέρρας Παν.
ΠΑΣΚΑ “Ελλ. Πετρέλαια” (Χρόνης): Μέργος 4, Σγαρδέλης 4, Μουμτζόγλου 9 (1), Βάσσης 7, Ζώης 8, Χαλδαίος 10, Τσιακίρης 2, Κουνιάς 6, Έχλερτ 17, Μακρής, Ντομγκιόνι 8, Αδαμόπουλος 4.
Αετοί Κρήτης (Βαρουξάκης): Κλαράκης, Βάλβης, Σκορδύλης 4, Κοκολάκης 1, Μπουχαλάκης.

ΑΜΕΑ Δωδεκάνησος – Μαρούσι 60-48 (39-25)
Διαιτητές
: Σέρρας Πλ.- Ξάνθος.
ΑΜΕΑ Δωδεκάνησος (Τρίτος): Μιχαήλου 15, Χαμαντίν 10, Χατζηδημητρίου 1, Καρατζιάς 17, Παππάς 17 (1), Μεταξενίου, Τσιγκόλης.
Μαρούσι (Γιώρας): Τσαουσίδης, Σταυρομήτρος 3, Χρόνης 2, Τριανταφύλλου 6, Γιώρας 27, Ζαφειρόπουλος 10, Ρράσα.

Ο ΠΑΣΚΑ “Ελλ. Πετρέλαια” ήταν το φαβορί και επιβεβαίωσε τον τίτλο του, αφού ξεπέρασε χωρίς δυσκολίες το εμπόδιο των Αργοναυτών Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

(more…)

Το Μαρούσι και η Δωδεκάνησος επιβεβαίωσαν τον ρόλο του φαβορί στη 3η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου. Η ομάδα των βορείων προαστίων δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στους Αετούς Κρήτης, ενώ το έργο της Δωδεκανήσου ήταν λίγο πιο δύσκολο απέναντι στους Αργοναύτες Βόλου.

(more…)

Τα φαβορί επικράτησαν στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το Μαρούσι πήρε σημαντικό “διπλό” στον Βόλο, ενώ ο ΠΑΣΚΑ “Ελλ. Πετρέλαια” δεν είχε όρεξη για αστεία μέσα στο “σπίτι” του και επιβλήθηκε της Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

(more…)

Ημέρα των φιλοξενούμενων!…
Οι Αργοναύτες Βόλου και ΠΑΣΚΑ “Ελλ. Πετρέλαια” ήταν οι νικητές της 1ης αγωνιστικής στον Νότιο όμιλο του 13ου πρωταθλήματος. Αν και αμφότεροι αγωνίστηκαν εκτός έδρας, νίκησαν με μεγάλες διαφορές, μην επιτρέποντας στους οικοδεσπότες να πιστέψουν ότι μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

(more…)