Μας κάνατε περήφανους

Ο πρόεδρος, Γιώργος Κούζας, και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, συγχαίρουν τα μέλη της παραολυμπιακής αποστολής, για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες του Ρίου. Βεβαίως, και το μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας ανήκει στα παιδιά που ανέβηκαν στο βάθρο, που μας έκαναν να ριγήσουμε από συγκίνηση όταν είδαμε ψηλά την ελληνική σημαία και ακούσαμε τον εθνικό μας ύμνο, όμως εμείς γνωρίζουμε από αγώνες και προσπάθεια, κι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε (από πρώτο χέρι) την αξία της συμμετοχής.

Για κάθε έναν και κάθε μία ξεχωριστά, απ’ όσους κι όσες μετείχαν στους Αγώνες, η συμμετοχή είναι η πρώτη και μεγαλύτερη διάκριση. Γνωρίζουμε ότι ξεπέρασαν ανυπέρβλητα εμπόδια, για να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα. Είναι όλοι ΝΙΚΗΤΕΣ κι έτσι τους αντιμετωπίζουμε.

Σε δύσκολους καιρούς για τον τόπο, αυτές οι επιτυχίες -που δεν ήταν λίγες- δείχνουν πως το παραολυμπιακό αθλητικό κίνημα είναι σε σωστή κατεύθυνση. Ελπίζουμε πως όσοι ευκαιριακά έσπευσαν να συγχαρούν τους Ολυμπιονίκες μας, θα το θυμούνται κι όταν χαμηλώσουν τα φώτα…