Κοντά μας ο Αλβέρτης

Συνεχίστε να μας δίνετε δύναμη. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει“…
Η προσπάθεια της ΟΣΕΚΚ, να φέρει όλο και περισσότερους ανθρώπους του χώρου δίπλα στην Εθνική ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο συνεχίζεται και φυσικά δεν μπορούσε να λείψει από κοντά μας ο εμβληματικός μπασκετμπολίστας Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Ο άνθρωπος που με τη διαδρομή του “υποχρέωσε” τον Παναθηναϊκό να υψώσει τη φανέλα του στον ουρανό του ΟΑΚΑ, ένας από τους μεγαλύτερους (αντι)στάρ των γηπέδων και πάντα σεμνός, δεν σκέφτηκε δεύτερη φορά την πρόταση που του απηύθυνε ο φίλος του από τα παλιά, Βάιος Γιώρας.

Ο “Φράγκι” βρέθηκε στο κλειστό “Σπύρος Λούης” παρακολούθησε την προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, έδωσε μια (αλλά σημαντική) συμβουλή στα παιδιά της Εθνικής, τα οποία χαιρέτησε ένα προς ένα και με το αφοπλιστικό του χαμόγελο, έκανε να φαίνονται λιγότερο δύσκολες οι ατέλειωτες ώρες προπόνησης, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Division C (5-12 Ιουλίου στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας).

Η προετοιμασία συνεχίζεται και παράλληλα θα συνεχιστεί και η “παρέλαση” ανθρώπων του χώρου, που θα ενισχύσουν (καθένας με τον τρόπο του) την προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε Φράγκι