Κληρώνει για το πρωτάθλημα

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας, αύριο Πέμπτη στις 12:00 θα γίνει η κλήρωση του 19ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΚ. Στην κληρωτίδα θα μπουν έντεκα ομάδες, ενώ ως ημερομηνία έναρξης της διοργάνωσης έχει οριστεί η 19η και 20η Μαρτίου.

Η Γενική Προκήρυξη:
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. προκηρύσσεται η έναρξη του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Καρότσι 2016. Αρμόδια επιτροπή ορίζεται η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. (Ε.Π.Κ.) η οποία απαρτίζεται από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Χάρης Περδίκης
Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Βιζικίδης
Γεν. Γραμματέας: Μαρία Μπαξεβάνη
Μέλη: Στεφανόπουλος Απόστολος

Η θητεία της Ε.Π.Κ. αρχίζει στις 1-01-2016 και έχει διάρκεια ενός χρόνου.

1. Στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες μπάσκετ με καρότσι των παρακάτω αθλητικών σωματείων:

Α.Σ Άτλας
Α.Σ. Αργοναύτες Βόλου ΑΜΕΑ
Α.Σ. ΑΜΕΑ Δωδεκάνησος
Α.Σ ΑΜΕΑ Ήφαιστος
Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος ’94 Πυλαίας
Α.Σ. ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια
Α.Σ.Α.Θ. Άρης
Α.Σ.Α.Μ.Κ. Ίρις Καβάλα
Α.Σ.Κ.Α. Μαρούσι
Γυμναστική Ένωση Τρικάλων Αστέρας
Π.Α.Σ.Κ.Α.Π. Αετοί Κρήτης

Η κλήρωση για το 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου, και ώρα 12.00, στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

2. Οι διαιτητές που θα συμμετάσχουν στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με καρότσι  ανήκουν στον πίνακα διαιτητών του Σ.Δ.Ε.Κ ο οποίος καταρτίζεται σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ, τηρώντας τον εσωτερικό κανονισμό που διέπει τη σχέση της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ  με τον Σ.Δ.Ε.Κ.

3. Οι κριτές που θα συμμετάσχουν στο 19ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι είναι μέλη της Ομοσπονδίας Κριτών Ελλάδος και των οποίων η συμμετοχή θα εγκρίνεται μόνο από το Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.

4. Το 19ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς παιδιάς, διαιτησίας, classification, της IWBF καθώς και τις επιμέρους αποφάσεις των επιτροπών της Ομοσπονδίας στα πλαίσια της ομαλής λειτουργίας και οργάνωσης του.

5. Η ημερομηνία έναρξης του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Καρότσι είναι στις  19,20/3/2016.

6. Οι επιτροπές που απαιτούνται για την ομαλή διεξαγωγή του 19ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Καρότσι έχουν συσταθεί με αποφάσεις του Δ.Σ. της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό και σας γνωστοποιούνται με σχετικό έγγραφο.