Κέρδιαν το χειροκρότημα

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

03.12.08
“Σκορ” και… θέαμα προσέφερε στους φιλάθλους του Αμαρουσίου η ομάδα του ΑΣΚΑ Μαρούσι, που έδωσε αγώνα επίδειξης στην ανάπλαυα της αναμέτρησης Μαρούσι – Ροάν, για την 2η αγωνιστική του ULEB Cup, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία.
Οι αθλητές της ΟΣΕΚΚ… περιόρισαν τις αμυντικές τους προσπάθειες και επικεντρώθηκαν περισσότερο στο πως θα βάλουν την μπάλα στο καλάθι, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο κόσμος που παρακολουθούσε τον αγώνα και που ανταποκρίθηκε χειροκροτώντας με πάθος τις προσπάθειές τους. Κι όσο προχωρούσε το παιχνίδι, τόσο μεγάλωνε η συμμετοχή του μικρού αλλά υπέροχου κοινού.

Παρόν στο γήπεδο ήταν τόσο ο πρόεδρος του Αμαρουσίου, κ. Άρης Βωβός ο οποίος περιορίστηκε στο να δηλώσει πόσο σημαντικές είναι αυτού του είδους οι ενέργειες, όσο και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος έχει και στο παρελθόν δείξει έμπρακτα και ποικιλότροπα τη συμπαράσταση του στην ΟΣΕΚΚ.

Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Χάρης Περδίκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, θέλοντας έτσι να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της ΟΣΕΚΚ στον Γιώργο Πατούλη, για το γεγονός ότι πάντα είναι “παρών” σε κάθε κάλεσμα της διοίκησης της Ομοσπονδίας.