Κάποιος μας… φροντίζει

Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι ανακοινώνει πως την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Titania η Γενική της Συνέλευση. Μια εκδήλωση που είναι απαραίτητη, ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και για να ενημερωθούν τα σωματεία για τις κινήσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε μια εποχή δύσκολη για όλους, τα έξοδα αυτής της Γ.Σ. είναι σημαντικά, αλλά θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την εταιρεία Frontis Medical Care. Μια εταιρία που μας… φροντίζει.

Η εταιρεία Frontis Medical Care δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και συγκεκριμένα στην κατασκευή και εμπορία ολοκληρωμένων και ανταγωνιστικών ιατρικών προϊόντων, και της άμεσης διάθεσης τους, σε όλους τους πελάτες, της χονδρικής και της λιανικής πώλησης, μέσα από το δίκτυο των έμπειρων στελεχών και συνεργατών της.

Η εταιρεία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα διαθέτει και υποκατάστημα στην Αθήνα. Οι εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι διαμορφωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτρέπουν την ενημέρωση των ασθενών και των συγγενών τους, την εκπαίδευση των ασθενών και τη φροντίδα τους, αλλά και την αποθήκευση μεγάλου όγκου προϊόντων και πρώτων υλών.

Το άκρως καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, χάρη στην πολυετή πείρα που διαθέτει, δημιουργεί στους ασθενείς την απαιτούμενη ασφάλεια και εμπιστοσύνη που αρμόζει στις συγκεκριμένες συνθήκες.

Επιπλέον, η Frontis Medical Care σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους στις πρώτες ύλες που απαιτούνται για την κατασκευή τεχνητών μελών, άνω και κάτω άκρων και με την αντιπροσώπευση των βιονικών προσθετικών μελών της σειράς be-Bionic, εξασφαλίζει το αρτιότερο αποτέλεσμα.

Μαζί με ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από την πλευρά μας, η ευχή αυτή η σχέση που αναπτύσσουμε να διαρκέσει για πολλά χρόνια.