Η προετοιμασία της Εθνικής

Στη Λάρισα βρίσκεται το τεχνικό τιμ της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με καρότσι και οι 26 διεθνείς που έχουν προεπιλεγεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Από αύριο 18/06 έως και τις 24/06 θα συμμετέχουν στο camp που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, ενώ αμέσως μετά, από τις 26/06 έως και τις 29/06 θα ακολουθήσει ένα δεύτερο camp, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Σκοπός είναι να επιλεγούν οι αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα διεξαχθεί στην Τουρκία (02-05/10/2008).

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Sport Camp Λουτρακίου, τον Σεπτέμβριο, όπου η ΟΣΕΚΚ θα φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας, για κοινή προετοιμασία.

Τα ονόματα των διεθνών:
Γιάννης Χαλδαίος (ΠΑΣΚΑ), Νίκος Κάβαζης (S.G. Braunschweig), Νίκος Πανούσης (Μαρούσι), Μανώλης Στυλιανακάκης (Αετοί Κρήτης), Κώστας Τσατσούλης (Sassari), Απόστολος Μουμτζόγλου (ΠΑΣΚΑ), Γιώργος Κουνιάς (ΠΑΣΚΑ), Παναγιώτης Τριανταφύλλου (Μαρούσι), Έριοντ Ράσσα (Μαρούσι), Αγκίμ Ντομτζιόνι (ΠΑΣΚΑ), Γιώργος Ζαφειρόπουλος (Μαρούσι), Χρυσοβαλάντης Παππάς (Δωδεκάνησος), Βάιος Γιώρας (Μαρούσι), Γιώργος Έχλερτ (ΠΑΣΚΑ), Γιώργος Μακρής (ΠΑΣΚΑ), Ατνάν Χαμάντι (Δωδεκάνησος), Μιχάλης Στεργιόπουλος (RSC Koln), Παναγιώτης Χρυσοβέργης (Άρης), Άγγελος Διμπιτούζης (Μ. Αλέξανδρος), Χριστόδουλος Παπαδόπουλος (Ίρις Καβάλα), Κώστας Σπυρολάρης (Άρης), Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης (Θεσσαλός), Κώστας Ζαραγκότας (Θεσσαλός), Βαγγέλης Πλεξίδας (Θεσσαλός), Δημήτρης Χαϊμανατζής (Θεσσαλός), Παναγιώτης Φιλίππου (Γ.Ε. Τρικάλων), Δημήτρης Τσίπρας (Φαέθων Καρδίτσας).