Η γιορτή της Δωδεκάνησου

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Δωδεκάνησος, παρουσία αθλητών προπονητικού τιμ, διοίκησης αλλά και αρκετών προσκεκλημένων. Την ΟΣΕΚΚ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, Χάρης Περδίκης ο οποίος παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα από τη διοίκηση της ομάδας της Ρόδου.

Η νταμπλούχος Δωδεκάνησος, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει για τη χρονιά που έφυγε αλλά και για να υποδεχθεί αυτή που μόλις ξεκίνησε, ενόψει και της έναρξης των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Κάλλισος Διακογεωργίου στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και στους στόχους που έχουν για τη συνέχεια: “Η κατάκτηση του τίτλου, η αύξηση των μελών του συλλόγου, η αύξηση των παικτών και η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο είναι αυτά που μας απασχολούν”.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πανοσιολογιότατος Φανούριος – εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλου, ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμάς Σωτρίλλης – εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ο πρόεδρος του
Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννης Πάππου,  ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ρόδου κ. Μιλτιάδης Παγκάς ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιος Αϊβάζης,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ανανίας Άγγελος, Χρήστος Μπάρδος, Χρήστος Ευστρατίου, Δημήτρης Τσοπανάκης.

Τιμητικές πλακέτες σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους δόθηκαν: Στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τονΔήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Πάππου.