Η γιορτή που έγινε… θεσμός

Το “Τρίποντο Αγάπης” ξεκίνησε το 1995 και συνεχίζεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Φέτος η καρδιά του μπάσκετ με καρότσι χτυπάει στη Θεσσαλονίκη και στο PAOK Sports Arena, όπου αύριο (Πέμπτη, 10:00) η ΟΣΕΚΚ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το Κέντρο Πολιτισμού Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων, διοργανώνουν εκδήλωση για να τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία (3 Δεκέμβρη).

Στο κλειστό της Πυλαίας θα παραβρεθούν ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μαθητές από σχολεία της πόλης, καθώς και οι αθλητές της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με καρότσι. Οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν με τους παίκτες του “δικεφάλου”, αλλά και να παρακολουθήσουν αγώνα επίδειξης από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Η εκδήλωση αυτή αποτελεί την πρώτη συνάντηση του μπάσκετ με καρότσι με το φίλαθλο κοινό, μετά τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η Θεσσαλονίκη γίνεται η πρωτεύουσα του αθλήματος και είμαστε σίγουροι ότι θα το υποδεχθεί με τη θέρμη που του και της αρμόζει. Ολοι περιμένουμε να ζήσουμε μοναδικές στιγμές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία έχοντας ως στόχο να διαδώσουμε όσο γίνεται πλατύτερα το άθλημα και να μυήσουμε και άλλους φίλους στη μαγεία του.