Ημερίδα στην Καλαμπάκα

Ημερίδα με θέμα “Ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό – Προϋποθέσεις ένταξης ΑμεΑ”, συνδιοργανώνει η ΟΣΕΚΚ και η “Συν-ειρμός” ΑΜΚΕ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Meeting Μετεώρων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα στις 31 Οκτωβρίου. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ένας αγώνας επίδειξης, καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, στη μνήμη του Μιχάλη Τσιούκα, με τη συμμετοχή της μικτής ομάδας Θεσσαλίας και της Εθνικής ομάδας.

Την μικτή ομάδα Θεσσαλίας, αποτελούν παίκτες από την Γυμναστική Ένωση Τρικάλων “Αστέρας”, τον Αργοναύτη Βόλου, τον Θεσσαλό Λάρισας και του Φαέθωνα Καρδίτσας, ενώ θα αγωνιστούν και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, θέλοντας έτσι να τιμήσουν τον Μιχάλη Τσιούκα, ο οποίος ήταν παίκτης και πρόεδρος των Τρικάλων, ενώ είχε φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής. Το παρών στην ημερίδα θα δώσει και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

09:30 Προσέλευση

09:45 Χαιρετισμοί επισήμων

10:00 Ημερίδα: “Ίσες ευκαιρίες στον αθλητισμό-Προϋποθέσεις ένταξης ΑμεΑ” με ομιλητές: Δημήρη Κοκκαρίδα – Γεωργία Μαγγουρίτσα (Καθηγητές Ειδικής Αγωγής ΤΕΦΦΑ Τρικάλων), στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας.

11:30 Αγώνας δρόμου για ΑμεΑ στο Δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας “Βασίλειος Καρακίτσιος”.

12:00 Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο – Τουρνουά “Μιχάλης Τσιούκας”, Εθνική ομάδα ανδρών – Μικτή Θεσσαλίας, Κλειστό Στάδιο Καλαμπάκας.