Ενα μεγάλο ευχαριστώ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση τού 14ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν φέτος 12 ομάδες και το πρώτο τζάμπολ γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου

 

17.02.09
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ γιατί αποδεικνύουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας. Ο ΕΣΑΚΕ, με πρωτοβουλία του προέδρου του Βασίλη Οικονομίδη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών, διοργανώνει και φέτος (για τρίτη συνεχή χρονιά) το All Star Game, από κοινού με την ΟΣΕΚΚ. Εντάσσει στο πρόγραμμά του το μπάσκετ με καρότσι, που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της γιορτής -της κοινής γιορτής- του ελληνικού μπάσκετ.

Ο κ. Οικονομίδης είχε δεσμευτεί δημόσια, την πρώτη φορά που “συναντηθήκαμε” και κράτησε στο ακέραιο τις υποσχέσεις του. Θα ήταν παράλειψη να μην σημειώσουμε την αυταπάρνηση και το κέφι με το οποίο το προσωπικό του ΕΣΑΚΕ φροντίζει ώστε να ετοιμαστούν όλα στην εντέλεια και στο διήμερο πάρτι της Ξάνθης οι μπασκετμπολίστες με καρότσι να έχουν τον δικό τους χώρο για να αναδείξουν την ομορφιά του αθλήματος. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών για δεύτερη συνεχή χρονιά συμπεριέλαβε την ΟΣΕΚΚ στις βραβεύσεις του. Μάλιστα, στην κοπή της πίττας του, άνοιξε τον… χορό των τιμητικών διακρίσεων με δύο δικούς μας αθλητές, τον Βάιο Γιώρα και τον Κώστα Ζαραγκότα. Οι Έλληνες μπασκετμπολίστες δείχνουν έμπρακτα τον σεβασμό και την αναγνώριση στην προσπάθειά μας και αυτές οι τιμητικές διακρίσεις δεν είναι τίποτα λιγότερο από την προτροπή “συνεχίστε αυτό που κάνετε”.

Η ΟΣΕΚΚ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και τους δύο σημαντικούς φορείς του αθλήματος. Το μπάσκετ με καρότσι αποκτά τη θέση που του πρέπει στο αθλητικό γίγνεσθαι και αυτό μας γεμίζει με χαρά και με περηφάνια, καθώς θεωρούμε πως η προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει όλο αυτό το χρονικό διάστημα αποδίδει καρπούς.