Δωδεκάνησος – Μαρούσι 62-50

Η Δωδεκάνησος νίκησε, ο Άρης πανηγυρίζει την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος μπάσκετ με καρότσι, καθώς το 62-50 της ομάδας της Ρόδου επί του Αμαρουσίου, του έδωσε τον τίτλο, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους νησιώτες, χάρη στη χθεσινή του νίκη με καλάθι του Βλαστού σε νεκρό χρόνο.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και η διαφορά είναι πλασματική. Το Μαρούσι, με τον Δημητρακόπουλο εκτός αγώνα (έσπασε το δάχτυλο στο χθεσινό παιχνίδι) και τον Ράσσα φορτωμένο από νωρίς με τρία φάουλ, ήταν κοντά στο σκορ (ενίοτε και μπροστά), κυρίως χάρη στις προσπάθειες του Κορκίδη, αλλά και το πάθος του Αλ Χουσεΐν.

Ο Μιχαήλου άλλαξε τη ροή του αγώνα, ο Παππάς ήταν εξαιρετικά παραγωγικός, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Χαρτερού. Η Δωδεκάνησος επικράτησε, με τους παίκτες του Άρη να είναι αυτοί που πανηγύριζαν όταν κρίθηκαν όλα…

Διαιτητές: Μπίκας – Κηπουρίδης – Θεονάς.
Τα δεκάλεπτα: 14-11, 24-25, 41-42, 62-50.
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Τσακίρης): Λουκάς, Χαρτερός 4, Μιχαήλου 14, Χαμαντί 7, Ζαραγκότας 5, Χατζηδημητρίου 4, Δαούλας, Κοντογιάννης 4, Χατζηκαντής, Παππάς 18, Στυλιανακάκης, Μαρτσάκης 6.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Γιώρας): Τσαουσίδης, Δημητρακόπουλος 1, Αλ Χουσεΐν 10, Τριανταφύλλου 12, Μίνα, Πανούσης, Αχλαδιώτης, Κορκίδης 17, Ράσσα 6.