Δωδεκάνησος – Άτλας 59-44

Η Δωδεκάνησος δεν μπορούσε να χωνέψει την απώλεια του τίτλου του πρωταθλητή, ειδικά όταν έγινε μέσα στην έδρα της και με τον πιο εμφατικό τρόπο επέστρεψε στους τίτλους. Επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Άτλαντα (59-44) κι αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας, στο φάιναλ φορ που έγινε στο κλειστό της Σίνδου.

Οι Ροδίτες είχαν σε τρομερή μέρα τον Χρυσοβαλάντη Παππά, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του φάιναλ φορ και στην άμυνα περιόρισαν τον MVP της διοργάνωσης, Δημήτρη Βάσση. Αν και ζορίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν δική τους την τρίτη περίοδο κι έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Στο γήπεδο ήταν ο Γιάννης Γιαννούλης κι ο φυσικοθεραπευτής της Εθνικής, Βαλάντης Ρίζος, που έκαναν απονομές στους πρωταγωνιστές.

Διαιτητές: Αθανασόπουλος – Αρτεμάκη – Παπαδοπούλου.
Τα δεκάλεπτα: 10-10, 28-23, 45-31, 59-44.
Δωδεκάνησος (Μαρκάκης): Λουκάς, Χαρτερός 2, Μιχαήλου 6, Χαμάντι 16, Χατζηδημητρίου 3, Παππάς 28, Στυλιανακάκης, Μαρτσάκης 2, Χατζηκαντής 2.
Άτλας (Ζώτος): Νικιντουμάνα, Α. Κωνσταντινόπουλος 18, Αδαμόπουλος, Κότσαρης 7, Χαλδαίος, Βάσσης, Ζαφειρόπουλος, Χριστοδούλου 12, Σπάθης, Β. Κωνσταντινόπουλος, Λιανός.