Αυτοί ήταν Greek Stars

Ο αγώνας επίδειξης των αθλητών με αγωνιστικό αμαξίδιο προηγήθηκε αυτού των Greek Stars με τους Rest of the World, η αλήθεια όμως είναι πως σε αυτόν το παιχνίδι συμμετείχαν τα πραγματικά αστέρια. Όσοι παρακολουθούν τους αγώνες της ΟΣΕΚΚ γνωρίζουν τη συγκίνηση, την αγωνία, τον ενθουσιασμό και το θαυμασμό που κρύβει κάθε φάση, χθες το έζησαν αυτό και οι φίλαθλοι των Χανίων που βρέθηκαν στο κλειστό του Κλαδισού.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα “Νίκος Ξυλούρης” με σκορ 60-47, κανείς όμως δεν υστέρησε και από την ομάδα “Νίκος Καζαντζάκης“. Οι 24 αθλητές που είχαν επιλεγεί, ήταν πραγματικά οι καλύτεροι, προσέφεραν θέαμα και κυρίως δίδαξαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, τι σημαίνει προσπάθεια και θέληση.

Διαιτητές: Χαλκιαδάκης – Αρτεμάκη – Καμπίτσης.
Τα δεκάλεπτα: 10-20, 22-38, 34-50, 47-60.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (Γιώρας): Χατζηδημητρίου, Βάσσης 8, Φερέτος, Τσαουσίδης, Κλαράκης 2, Μαρτσάκης 20, Τριανταφύλλου 6, Μιχαήλου 3, Στυλιανακάκης 4, Τσιντάρης 4.
ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ (Χρόνης): Χαμαντί 9, Κωνσταντινόπουλος 5, Χρόνης 2, Φιλίππου 10, Κοκολάκης, Ζώης 2, Σκορδίλης 4, Διμπιτούζης 19 (2), Πλεξίδας 9.

– Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, τίμησε τον δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

– Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, απένειμε τιμητική πλακέτα στον διαιτητή Μανώλη Χαλκιαδάκη, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση.