Αντε, και καλή τύχη μάγκες!

Το ταξίδι στο όνειρο ξεκινά σήμερα για την Εθνική ομάδα μπάσκετ με καρότσι. Μπορεί τυπικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Division C) να ξεκίνησε χθες (4/7), μπορεί οι Πορτογάλοι να υποδέχθηκαν τις ομάδες που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση, όμως το αγωνιστικό μέρος ξεκινά απόψε με το παιχνίδι Πορτογαλία – Λετονία.
Η Εθνική μας ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις της και μάλιστα με δύο αγώνες. Το πρωί (09:00) αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουκρανίας, ενώ το απόγευμα (18:00) συναντά τους διοργανωτές Πορτογάλους. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 10 Ιουλίου, με τις κατατακτήριες συναντήσεις.

“Στόχος είναι αναμφίβολα η πρόκριση στην Division B, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Το ελληνικό μπάσκετ με καρότσι συνεχώς προοδεύει και αυτή την πρόοδο θέλουμε να τη δούμε να αντανακλάται στην Εθνική μας ομάδα, που είναι ο καθρέφτης του πρωταθλήματός μας. Εχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, ξέρουμε ότι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις και αν αυτό είναι αρκετό, τότε θα πανηγυρίσουμε την άνοδό μας.
Αν πάλι δεν φτάνει, θα κρατήσουμε τις εμπειρίες, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να βελτιώσουμε την εικόνα μας και θα συνεχίσουμε την πορεία μας. Μπορεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να είναι πάντα ένα κομβικό σημείο, όμως δεν σταματά στην Πορτογαλία η διαδρομή μας” δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, κ. Γιώργος Κούζας.