Ανανεώσαμε τα γραφεία μας

Αλλάζουμε την εικόνα μας, προκειμένου να προσφέρουμε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στα μέλη μας, να είμαστε πιο άμεσοι στην ανταπόκρισή μας, αλλά και να καλύψουμε τις όποιες ζημιές υπέστησαν τα γραφεία της ΟΣΕΚΚ, από την πρόσφατη επίθεση.

Οργασμός δουλειάς επικράτησε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Ο Γεράσιμος Μεταξάς και ο Γιώργος Χριστούλας από τον Ήφαιστο Πατρών, μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΣΕΚΚ, Τάκη Καλούδη, και τον Νίκο Μέξα έστησαν από την αρχή τη νέα μηχανογράφηση της Ομοσπονδίας!

Οι εργασίες αφορούν την εγκατάσταση νέας βασικής υποδομής (ικρίωμα και καλωδιώσεις), εγκατάσταση κεντρικού υπολογιστικού και δικτυακού εξοπλισμού, νέους σταθμούς εργασίας και νέο σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, τεχνολογίας VOIP.

Σκοπός όλης αυτής της προσπάθειας, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει η ΟΣΕΚΚ προς τα μέλη της, τόσο ως προς την ταχύτητα ανταπόκρισης, όσο και ως προς την ποιότητά τους, κάνοντας χρήση σύγχρονων και αξιόπιστων τεχνολογιών.

Να σημειώσουμε πως όλος ο εξοπλισμός που παραδόθηκε για χρήση στην ΟΣΕΚΚ, είναι προσφορά από τον Ήφαιστο Πατρών, τον οποίο τόσο ο Πρόεδρος, όσο και το Δ.Σ. της ΟΣΕΚΚ ευχαριστούν ιδιαίτερα. Το μήνυμα αυτής της προσφοράς είναι πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο για την Ομοσπονδία.