Άτλας – Δωδεκάνησος 44-49 (17-26)

Δημιουργεί παράδοση!…
Η Δωδεκάνησος κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας, δημιουργώντας τη δική της παράδοση. Σε έναν συναρπαστικό τελικό, επικράτησε του Άτλαντα με 49-44, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Ατνάν Χαμάντι. Την απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό τηςΔωδεκάνησου Μιχάλη Χατζηδημητρίου έκανε ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, ενώ τα μετάλλια έδωσε ο Βουλευτής Δωδεκάνησου, Βασίλης Υψηλάντης,και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νότιου Αιγαίου, Κάλλιστος Διακογεωργίου.

MVP και Top Scorer του τελικού αναδείχθηκε ο Ατνάν Χαμάντι από τη Δωδεκάνησο, ενώ την απονομή στην ομάδα του Άτλαντα έκανε ο Χρήστος Τεντόμας, Πρόεδρος Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Στις ομάδες που κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση του Φάιναλ Φορ, τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια και τον Άρη, αντίστοιχα, τα αναμνηστικά έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΟΣΕΚΚ, Χάρης Περδίκης. Τιμητικές πλακέτες στους διαιτητές και κριτές που συμμετείχαν στους αγώνες της διοργάνωσης, απένειμαν τα μέλη της ΟΔΚΕ, Λευτέρης Ντίνος, Μιχάλης Μαχαιριανάκης και Χρήστος Ασλανίδης.

Διαιτητές: Παυλόπουλος – Αθανασόπουλος – Καραβίτης.
Τα δεκάλεπτα: 9-5, 17-26, 29-33, 44-49.
Άτλας (Ζώτος): Ζώης, Κωνσταντινόπουλος Α. 6, Αδαμόπουλος 6, Κότσαρης 11, Χαλδαίος 2, Ζαφειρόπουλος 3, Χριστοδούλου 16, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος Β.
Δωδεκάνησος (Μαρκάκης): Μιχαήλου 3, Χαμάντι 26, Χατζηδημητρίου 4, Ζαραγκότας 9, Παππάς 7, Στυλιανακάκης.